Manchetknoop ontwerpen

Een overhemd met een manchetknoop creërt een stijlvolle uitstraling. Het geeft net even die persoonlijke touch aan je stijl. Overhemden met manchetknopen zijn ook weer helemaal in. Welke manchetknopen gebruik je eigenlijk en wanneer? Voor overdag kun je alle kanten op. Met manchetknoopontwerpen kun je de creatieve geest de vrije loop laten. Geef ze een persoonlijk tintje, of kies je favoriete kleur. Door een bepaalde stijl te selecteren kan een man zich onderscheiden met zijn persoonlijke manchetknopen.

Manchetknoop met foto

Wil je manchetknopen om deze in de avond te dragen? Dan zijn er wel een aantal regels. Bij een smoking moeten ze bij voorkeur de kleur van je overhemd hebben of van je smoking. Bij een normaal kostuum zijn de mogelijkheden uitgebreider. Natuurlijk is het altijd mooi als men bij het manchetknoop ontwerpen een unieke vormgeving creëert. Maak van de manchetknopen echte blikvangers op een subtiele manier. Manchetknopen worden dan accessoires die leuk zijn om te krijgen, maar ook om cadeau te geven.

Het is ook mogelijk om meerdere manchetknopen te bestellen. Onze zakelijke afdeling is iedere dag bereikbaar op 020 – 716 50 30 of per mail op info@creativeshops.nl om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Dus heeft een evenement en heeft u meerdere manchetknopen met foto nodig nodig, neem dan snel contact met ons op.

button (25)